Jubileumconcert in de Dominicuskerk

Jong Excelsior, opgericht in oktober 1926, vierde haar 95e verjaardag op 10 oktober met een concert in de Dominicuskerk samen met het 40-jarige Harmonieorkest Groot Excelsior.
Jong Excelsior (klein maar fijn) trad als eerste op. Dat deden zij op geheel eigen wijze met een gevarieerd programma en veel presentatoren die het publiek nadrukkelijk bij de uitvoering betrokken.
Na de pauze speelde Groot Excelsior onder leiding van nieuwe dirigent Steven Walker een mooi afwisselend programma. Bekijk de volledige fotoreportage jubileumconcert 2021.

Bezoek het Foto Archief - 1998 tot heden

Minitour Jong Excelsior - zomer 2021

Jong Excelsior maakte eind juli een korte muzikale tour naar Hillegom en regio Amsterdam.
Tijdens deze tour speelde JE voor een publiek dat na deze moeilijke periode wel wat muziek en vrolijkheid kon gebruiken. Na een intensieve studiedag gaf JE in 2 dagen maar liefst 7 concertjes met een gevarieerd repertoire. Het orkest ging langs bij 4 zorgcentra, een buurthuis en speelde voor jonge vluchtelingen in Riekerhaven. Daarnaast speelde het orkest in Hillegom langs de ringvaart. Het waren drie intensieve dagen met heel veel muziek en gezelligheid. Bekijk de foto's van de minitour en lees een kort verslag.

jong excelsior minitour

Buitenconcert Hermitage 4 juli 2021

Bekijk de volledige fotoreportage van het buitenconcert in de Hermitage